Šéfkuchar Nicolas Tsikis 12.4.2017 v Olomouci

Šéfkuchař Nicolas Tsikis má 40 let praxe v oblasti přípravy pokrmů. Před imigrací do USA, Nicolas v Řecku vystudoval obor Mechanické inženýrství a sloužil u řeckého námořnictva ve speciální jednotce.

 

Nicolas obdržel jeho oficiální kuchařské vyškolení na Kulinářském Institutu Minneapolis a docházel na Kulinářský Institut v New Yorku.

Od roku 1976, Šéfkuchař Nicolas strávil 11 let svým vzestupem na kuchařské pozici v hotelích Marriott s konečnou pozicí výkonného šéfkuchaře. V průběhu jeho vzestupu v hotelu Marriott, Nicolas otevřel 15 vnitrostátních a 12 mezinárodních podniků. Šéfkuchař Nicolas také strávil 3 roky jako Výkonný Šéfkuchař v několika hotelích Sheraton a vedl Milwaukee-area Midway Hotels.


Po 3 měsících přesvědčování jej zakladatel firmy Alto-Shaam a původní majitel Jerry Maahs najal Nicolase v roce 1990na pozici šéfkuchaře do firmy Alto-Shaam. Kromě prezentování jako šéfkuchař v hlavním sídle firmy v Milwaukee World Headquarters ve Wisconsinu, Nicolas pravidelně cestuje do Středozemí, na Blízký Východ, do Afriky a AsijskéhoTichomoří. Šéfkuchař Nicolas hovoří plynule anglicky a řecky a domluví se arabsky, italsky a španělsky.

 

Inspirujte se novými chutěmi a postupy přípravy pokrmů. Diskutujte s Nickem i dalšími kulinářskými odborníky

 

Hotel Flora Olomouc - salónek NARCIS 12.4.2017 od 10:30 do 13:30

 

Více informací naleznete v příloze.

 

 

 

 


Přílohy
pdfPozvánka na setkání s Nicolasem Tsikisem [pdf, 317 kB]
Mezinárodní korporační výkonný šéfkuchař firmy Alto-Shaam Nicolas Tsikis