Rychlá občerstvení, bistra
Problémy
|
MONTYCON řešení |
|
Kolik vlhkosti potřebuje např. Grilovaná kuřata?... |
CONVOTHERM Uzavřený systém to ví. Automaticky reguluje varné klima a vy šetříte důležitý čas. Nemusíte přemýšlet kolik vlhkosti nastavit. Obsluha je jednoduchá a konečná kvalita jídla perfektní. Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat. |
|
Máme málo místa v kuchyni... |
CONVOTHERM se zasouvacími dveřmi šetří místo v kuchyni. |
|
V kuchyni máme vysoké provozní náklady... (na energie, vodu apod.) |
CONVOTHERM - několik zařízení na 1m2 Vám šetří čas, energii, vodu a kuchařům spousty práce. |
|
Nemůžeme nabízet hotovky, protože je nestihneme vydat do 3 hodin... |
ALTO-SHAAM dohotovovací zařízení Vám prodlouží tepelnou úpravu až k expedici. Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné udržení v teple. |
|
Chceme si navařit na celý týden dopředu, ale naše hygienické normy nám to zakazují... |
Ihned po tepelné úpravě pokrm šokově zchlaďte v TECNOMAC šokovém chlazení, opatřete štítkem s identifikaci a pak uchovejte v chladničce k regeneraci až následujících pět dní. |
|
V zařízeních rychlého občerstvení je nejdůležitější mít jídlo neustále připravené k prodeji a ve špičkové kvalitě... |
Pokrmy můžete udržet v bezpečné expediční teplotě připravené k expedici v praktických ALTO-SHAAM zásuvkách. Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné udržení v teple. |
|
Chceme se odlišit od konkurence a přilákat nové zákazníky nabídkou něčeho nevšedního... |
Co takhle Vepřové žebírka provoněné kouřem ze švestkového dřeva nebo Roastbeaf pečený do růžova... |