Šokové chlazení nabízí moderním restauracím hodnotnou pomůcku kuchyňského managementu, protože umožňuje plánování menu v předstihu a garantuje, že si pokrmy zachovají svou originální kvalitu, aroma a čerstvost.
Vysoká kvalita pokrmů
Pokrmy té nejvyšší kvality, kdykoliv, pro uspokojení zákazníků, šéfkuchaře a vedení.
Širší nabídka pokrmů a specialit
Širší nabídka v menu vždy v té nejvyšší kvalitě a k dostání bez jakýchkoliv rizik.
Zlepšení organizace
Lepší organizace práce, protože pokrmy nemusí být připravovány ve spěchu přímo před servisem.
Úspora času a odbourání špiček v kuchyni
Tepelná úprava může probíhat až 5 dní předem, ve větších objemech a pak během 5 minut pokrm zregenerujete.
Bezpečnost pokrmů
Všechny nabízené produkty budou vysoce bezpečné, protože byly vyhotoveny a skladovány zcela dle hygienických předpisů.
Menší ztráty na váze
Tekutina v produktu zůstává během celého procesu v produktu a nevypařuje se.