CONVOCHILL šokové chlazení a mražení

Šokové chlazení nabízí moderním restauracím hodnotnou pomůcku kuchyňského managementu, protože umožňuje plánování menu v předstihu a garantuje, že si pokrmy zachovají svou originální kvalitu, aroma a čerstvost.


Vysoká kvalita pokrmů

Pokrmy té nejvyšší kvality, kdykoliv, pro uspokojení zákazníků, šéfkuchaře a vedení.


Širší nabídka pokrmů a specialit

Širší nabídka v menu vždy v té nejvyšší kvalitě a k dostání bez jakýchkoliv rizik.


Zlepšení organizace

Lepší organizace práce, protože pokrmy nemusí být připravovány ve spěchu přímo před servisem.


Úspora času a odbourání špiček v kuchyni

Tepelná úprava může probíhat až 5 dní předem, ve větších objemech a pak během 5 minut pokrm zregenerujete.


Bezpečnost pokrmů

Všechny nabízené produkty budou vysoce bezpečné, protože byly vyhotoveny a skladovány zcela dle hygienických předpisů.


Menší ztráty na váze

Tekutina v produktu zůstává během celého procesu v produktu a nevypařuje se.