Restaurace, motoresty, hospůdky

Problémy

 

MONTYCON řešení

Chceme se odlišit od konkurence a přilákat nové zákazníky nabídkou něčeho nevšedního...

 

Co takhle Vepřové žebírka provoněné kouřem ze švestkového dřeva... Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné pečení a uzení.

Kolik vlhkosti potřebuje např. Pečené vepřové koleno?...

 

CONVOTHERM Uzavřený systém to ví. Automaticky reguluje varné klima a vy šetříte důležitý čas. Nemusíte přemýšlet kolik vlhkosti nastavit. Obsluha je jednoduchá a konečná kvalita jídla perfektní. Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.

Máme málo místa v kuchyni...

 

CONVOTHERM se zasouvacími dveřmi šetří místo v kuchyni.
Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.

V kuchyni máme vysoké provozní náklady...

(na energie, vodu apod.)

 

CONVOTHERM - několik zařízení na 1m2 Vám šetří čas, energii, vodu a kuchařům spousty práce.
Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.

Nemůžeme nabízet hotovky, protože je nestihneme vydat do 3 hodin...

 

ALTO-SHAAM dohotovovací zařízení Vám prodlouží tepelnou úpravu až k expedici. Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné udržení v teple.

Chceme si navařit na celý týden dopředu, ale naše hygienické normy nám to zakazují...

 

Ihned po tepelné úpravě pokrm šokově zchlaďte v TECNOMAC šokovém chlazení, opatřete štítkem s identifikaci a pak uchovejte v chladničce k regeneraci až následujících pět dní.
Více Produkty/TECNOMAC šokové chlazení a mražení.

Při pořádání akcí nestíháme zároveň vydávat hostům akce a hostům restaurace...

 

Pokrmy můžete udržet v bezpečné expediční teplotě připravené k expedici na talíři v ALTO-SHAAM banketním voze. Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné udržení v teple.