Závodní stravování, jídelny

Problémy

 

MONTYCON řešení

Kolik vlhkosti potřebují např. Přírodní krutí prsa?...

 

CONVOTHERM Uzavřený systém to ví. Automaticky reguluje varné klima a vy šetříte důležitý čas. Nemusíte přemýšlet kolik vlhkosti nastavit. Obsluha je jednoduchá a konečná kvalita jídla perfektní.
Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.

Máme málo místa v kuchyni...

 

CONVOTHERM se zasouvacími dveřmi šetří místo v kuchyni.
Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.

V kuchyni máme vysoké provozní náklady...

(na energie, vodu apod.)

 

CONVOTHERM - několik zařízení na 1m2 Vám šetří čas, energii, vodu a kuchařům spousty práce.
Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.

Přemýšlíme o zchlazování pokrmů kvůli nedodržení doby expedice - oběd nebo večeři nestihneme vydat do 3 hodin od tepelné úpravy...

 

ALTO-SHAAM dohotovovací zařízení Vám prodlouží tepelnou úpravu a pak šetrně udrží při bezpečné expediční teplotě.
Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné udržení v teple.

Potřebujeme vyvážet do jiných výdejen a, protože jsou daleko, pokrmy nám v termoportech nebezpečně chladnou...

 

Ihned po tepelné úpravě pokrm šokově zchlaďte v TECNOMAC šokovém chlazení, opatřete štítkem s identifikaci a pak uchovejte v chladničce. V termoportech je převezte do výdejny, kde je pak můžete zregenerovat v následujících pěti dnech.
Více Produkty/TECNOMAC šokové chlazení a mražení.

Děláme si hlavu s dokumentaci HACCP...

 

CONVOTHERM HACCP Software Vám zcela automaticky pomůže zdokumentovat veškeré tepelné úpravy v CONVOTHERMU.
Více Produkty / CONVOTHERM víc než jen konvektomat.

Kuchaři mají strach z nové techniky, ze složitého ovládání nových zařízení...

 

U ovládacího panel CONVOTHERMU stačí nastavit jen teplotu a čas popř. si vybrat varný postup z CONVOTHERM kuchařky a zmáčknout start. Obsluha je absolutně jednoduchá.
Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.