Problémy
|
|
MONTYCON řešení
|
Chceme se odlišit od konkurence a přilákat nové zákazníky nabídkou něčeho nevšedního...
|
|
Co takhle Roastbeaf pečený šetrně do růžova... Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné pečení a uzení.
|
Kolik vlhkosti potřebuje např. Jehněčí kýta?...
|
|
CONVOTHERM Uzavřený systém to ví. Automaticky reguluje varné klima a vy šetříte důležitý čas. Nemusíte přemýšlet kolik vlhkosti nastavit. Obsluha je jednoduchá a konečná kvalita jídla perfektní. Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.
|
Máme málo místa v kuchyni...
|
|
CONVOTHERM se zasouvacími dveřmi šetří místo v kuchyni. Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.
|
V kuchyni máme vysoké provozní náklady... (na energie, vodu apod.)
|
|
CONVOTHERM - několik zařízení na 1m2 Vám šetří čas, energii, vodu a kuchařům spousty práce. Více Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.
|
Nemůžeme nabízet hotovky, protože je nestihneme vydat do 3 hodin...
|
|
ALTO-SHAAM dohotovovací zařízení Vám prodlouží tepelnou úpravu až k expedici. Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné udržení v teple.
|
Chceme si navařit na celý týden dopředu, ale naše hygienické normy nám to zakazují...
|
|
Ihned po tepelné úpravě pokrm šokově zchlaďte v TECNOMAC šokovém chlazení, opatřete štítkem s identifikaci a pak uchovejte v chladničce k regeneraci až následujících pět dní. Více Produkty/TECNOMAC šokové chlazení a mražení.
|
Při pořádání akcí nestíháme zároveň vydávat hostům akce a hostům restaurace...
|
|
Pokrmy můžete udržet v bezpečné expediční teplotě připravené k expedici na talíři v ALTO-SHAAM banketním voze. Více Produkty/ALTO-SHAAM šetrné udržení v teple.
|