Kynutí těsta na chléb v troubě Cook & Hold

Ke kynutí těsta na chléb, předehřejte Cook & Hold troubu na 43°C a přidejte 2 hrnky vařící vody do odkapávací mísy. Uzavřete větrací otvor a vložte těsto do trouby. Těsto nakyne rychleji než obvykle díky vyšším teplotám. Kynutí těsta v konvekční troubě by vedlo k přehřátí trouby, což by "zabilo" kvasnice a nakynutí.
Pro další kuchyňské techniky se podívejte na tyto zdroje:


Alto-Shaam Snapguides
Alto-Shaam YouTube Channel

Poděkování za návštěvu našeho stánku na veletrhu DANUBIUS GASTRO 2022

Tým Montycon Vám děkuje za návštěvu našeho stánku na veletrhu DANUBIUS 2022.

 

Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2022

Srdečně vás zveme k návštěvě našeho stánku na DANUBIUS GASTRO 2022, který se uskuteční od 28.4. do 1.5. 2022 na výstavišti Incheba v Bratislavě.

Najdete nás v hale A1, na stánku č. 703.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

 

Prosazujeme inovativní řešení ve vaření a bezpečnosti udržení a výdeje pokrmů

Rozhovor s Ing. Petrem Lošákem jednatelem firmy MONTYCON gastro, s.r.o. v časopise Positiv

PF2022

Přejeme Vám radostné prožití vánočních svátků a úspěšné vykročení do nového roku 2022.

 

PF 2021

Přejeme Vám krásné vánoční svátky a hodně úspěchů a hlavně zdraví v roce 2021.

 

PF 2021

Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2020

Srdečně vás zveme k návštěvě našeho stánku na DANUBIUS GASTRO 2020, který se uskuteční od 23. do 26. ledna 2020 v Incheba Expo v Bratislavě.

Najdete nás v hale A1, na stánku č. 603.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.