Nový konvektomat CONVOMINI

Profesionální pomocník výbavou plně srovnatelný s většími Convothermy! CONVOTHERM MINI OES 06.06 umožňuje celé škále zákazníků, kteří se potýkají s malým prostorem, mít na jediné, velmi malé ploše pouze 0,31 m2 všechny výhody velkého Convotherm konvektomatu. Konvektomaty CONVOMINI lze také postavit na sebe v případě zvýšení kapacity.

Více informací naleznete v sekci Produkty/CONVOTHERM víc než jen konvektomat.

Pozvánka na 9. ročník veletrhu FOR GASTRO & HOTEL

Srdečně Vás zveme na 9. ročník mezinárodního veletrhu hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL, který se uskuteční od 10. do 13. října 2019 v Expo Praha. Najdete nás v Hale 5, u stánku C13.

Poděkování za návštěvu našeho stánku na veletrhu DANUBIUS 2019

Tým Montycon Vám děkuje za návštěvu našeho stánku na veletrhu DANUBIUS 2019.

 

poděkování

Pozvánka na 26. ročník veletrhu gastronomie DANUBIUS GASTRO 2019 Bratislava

Srdečně Vás zveme na 26. ročník veletrhu gastronomie DANUBIUS GASTRO 2019 Bratislava, který bude probíhat v termínu 24. - 27.1. 2019 na výstavišti Incheba Expo Bratislava

 

Pozvánka DANUBIUS GASTRO 2019

 

Pozvánka na potravinářský veletrh INTECO/SALIMA

Srdečně Vás zveme na potravinářský veletrh INTECO / SALIMA, který se koná od 27.2.2018 do 2.3.2018 na výstavišti v Brně. 

 

Montycon pozvánka

Šéfkuchar Nicolas Tsikis 12.4.2017 v Olomouci

Šéfkuchař Nicolas Tsikis má 40 let praxe v oblasti přípravy pokrmů. Před imigrací do USA, Nicolas v Řecku vystudoval obor Mechanické inženýrství a sloužil u řeckého námořnictva ve speciální jednotce.

 

Nicolas obdržel jeho oficiální kuchařské vyškolení na Kulinářském Institutu Minneapolis a docházel na Kulinářský Institut v New Yorku.

Od roku 1976, Šéfkuchař Nicolas strávil 11 let svým vzestupem na kuchařské pozici v hotelích Marriott s konečnou pozicí výkonného šéfkuchaře. V průběhu jeho vzestupu v hotelu Marriott, Nicolas otevřel 15 vnitrostátních a 12 mezinárodních podniků. Šéfkuchař Nicolas také strávil 3 roky jako Výkonný Šéfkuchař v několika hotelích Sheraton a vedl Milwaukee-area Midway Hotels.


Po 3 měsících přesvědčování jej zakladatel firmy Alto-Shaam a původní majitel Jerry Maahs najal Nicolase v roce 1990na pozici šéfkuchaře do firmy Alto-Shaam. Kromě prezentování jako šéfkuchař v hlavním sídle firmy v Milwaukee World Headquarters ve Wisconsinu, Nicolas pravidelně cestuje do Středozemí, na Blízký Východ, do Afriky a AsijskéhoTichomoří. Šéfkuchař Nicolas hovoří plynule anglicky a řecky a domluví se arabsky, italsky a španělsky.

 

Inspirujte se novými chutěmi a postupy přípravy pokrmů. Diskutujte s Nickem i dalšími kulinářskými odborníky

 

Hotel Flora Olomouc - salónek NARCIS 12.4.2017 od 10:30 do 13:30

 

Více informací naleznete v příloze.

 

 

 

 

Přílohy
pdfPozvánka na setkání s Nicolasem Tsikisem [pdf, 317 kB]
Mezinárodní korporační výkonný šéfkuchař firmy Alto-Shaam Nicolas Tsikis

Kynutí těsta na chléb v troubě Cook & Hold

Ke kynutí těsta na chléb, předehřejte Cook & Hold troubu na 43°C a přidejte 2 hrnky vařící vody do odkapávací mísy. Uzavřete větrací otvor a vložte těsto do trouby. Těsto nakyne rychleji než obvykle díky vyšším teplotám. Kynutí těsta v konvekční troubě by vedlo k přehřátí trouby, což by "zabilo" kvasnice a nakynutí.
Pro další kuchyňské techniky se podívejte na tyto zdroje:


Alto-Shaam Snapguides
Alto-Shaam YouTube Channel