Šéfkuchar Nicolas Tsikis 12.4.2017 v Olomouci

Šéfkuchař Nicolas Tsikis má 40 let praxe v oblasti přípravy pokrmů. Před imigrací do USA, Nicolas v Řecku vystudoval obor Mechanické inženýrství a sloužil u řeckého námořnictva ve speciální jednotce.

 

Nicolas obdržel jeho oficiální kuchařské vyškolení na Kulinářském Institutu Minneapolis a docházel na Kulinářský Institut v New Yorku.

Od roku 1976, Šéfkuchař Nicolas strávil 11 let svým vzestupem na kuchařské pozici v hotelích Marriott s konečnou pozicí výkonného šéfkuchaře. V průběhu jeho vzestupu v hotelu Marriott, Nicolas otevřel 15 vnitrostátních a 12 mezinárodních podniků. Šéfkuchař Nicolas také strávil 3 roky jako Výkonný Šéfkuchař v několika hotelích Sheraton a vedl Milwaukee-area Midway Hotels.


Po 3 měsících přesvědčování jej zakladatel firmy Alto-Shaam a původní majitel Jerry Maahs najal Nicolase v roce 1990na pozici šéfkuchaře do firmy Alto-Shaam. Kromě prezentování jako šéfkuchař v hlavním sídle firmy v Milwaukee World Headquarters ve Wisconsinu, Nicolas pravidelně cestuje do Středozemí, na Blízký Východ, do Afriky a AsijskéhoTichomoří. Šéfkuchař Nicolas hovoří plynule anglicky a řecky a domluví se arabsky, italsky a španělsky.

 

Inspirujte se novými chutěmi a postupy přípravy pokrmů. Diskutujte s Nickem i dalšími kulinářskými odborníky

 

Hotel Flora Olomouc - salónek NARCIS 12.4.2017 od 10:30 do 13:30

 

Více informací naleznete v příloze.

 

 

 

 

Přílohy
pdfPozvánka na setkání s Nicolasem Tsikisem [pdf, 317 kB]
Mezinárodní korporační výkonný šéfkuchař firmy Alto-Shaam Nicolas Tsikis

Poděkování za návštěvu našeho stánku na veletrhu DANUBIUS GASTRO 2022

Tým Montycon Vám děkuje za návštěvu našeho stánku na veletrhu DANUBIUS 2022.

 

Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2022

Srdečně vás zveme k návštěvě našeho stánku na DANUBIUS GASTRO 2022, který se uskuteční od 28.4. do 1.5. 2022 na výstavišti Incheba v Bratislavě.

Najdete nás v hale A1, na stánku č. 703.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

 

Prosazujeme inovativní řešení ve vaření a bezpečnosti udržení a výdeje pokrmů

Rozhovor s Ing. Petrem Lošákem jednatelem firmy MONTYCON gastro, s.r.o. v časopise Positiv

PF2022

Přejeme Vám radostné prožití vánočních svátků a úspěšné vykročení do nového roku 2022.

 

PF 2021

Přejeme Vám krásné vánoční svátky a hodně úspěchů a hlavně zdraví v roce 2021.

 

PF 2021

Pozvánka na DANUBIUS GASTRO 2020

Srdečně vás zveme k návštěvě našeho stánku na DANUBIUS GASTRO 2020, který se uskuteční od 23. do 26. ledna 2020 v Incheba Expo v Bratislavě.

Najdete nás v hale A1, na stánku č. 603.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.