Šéfkuchař Nicolas Tsikis má 40 let praxe v oblasti přípravy pokrmů. Před imigrací do USA, Nicolas v Řecku vystudoval obor Mechanické inženýrství a sloužil u řeckého námořnictva ve speciální jednotce.
Nicolas obdržel jeho oficiální kuchařské vyškolení na Kulinářském Institutu Minneapolis a docházel na Kulinářský Institut v New Yorku.
Od roku 1976, Šéfkuchař Nicolas strávil 11 let svým vzestupem na kuchařské pozici v hotelích Marriott s konečnou pozicí výkonného šéfkuchaře. V průběhu jeho vzestupu v hotelu Marriott, Nicolas otevřel 15 vnitrostátních a 12 mezinárodních podniků. Šéfkuchař Nicolas také strávil 3 roky jako Výkonný Šéfkuchař v několika hotelích Sheraton a vedl Milwaukee-area Midway Hotels.
Po 3 měsících přesvědčování jej zakladatel firmy Alto-Shaam a původní majitel Jerry Maahs najal Nicolase v roce 1990na pozici šéfkuchaře do firmy Alto-Shaam. Kromě prezentování jako šéfkuchař v hlavním sídle firmy v Milwaukee World Headquarters ve Wisconsinu, Nicolas pravidelně cestuje do Středozemí, na Blízký Východ, do Afriky a AsijskéhoTichomoří. Šéfkuchař Nicolas hovoří plynule anglicky a řecky a domluví se arabsky, italsky a španělsky.
Inspirujte se novými chutěmi a postupy přípravy pokrmů. Diskutujte s Nickem i dalšími kulinářskými odborníky
Hotel Flora Olomouc - salónek NARCIS 12.4.2017 od 10:30 do 13:30
Více informací naleznete v příloze.